¿Qué es la Marea roja?


" La marea roja comienza cuando las personas desempleadas nos damos cuenta que nuestra situación no es temporal y tampoco lo es nuestra marginación.
Cuando percibimos que si nos movemos algo puede cambiar. Cuando nos damos cuenta que somos muchas y no tenemos nada que perder.
Cuando asumimos que tenemos mucho tiempo para actuar y ha llegado la hora de salir a escena. Que tiemble el sistema, pues la Marea roja ha iniciado su marcha."

miércoles, 5 de septiembre de 2018

Tornada al cole solidària 2018 [recollida material escolar]


Este sábado 8 de septiembre la CO.CA. (Col.lectius de CArolines) ha organizado, como otros años, la jornada de recogida de material escolar y repetimos el taller de encuadernación para la chiquillada y menos chiquillada aprenda a hacer una libreta. Una abraçada, la redacció.


Volem una escola de qualitat, equitativa i inclusiva, una educació digna per a tots els alumnes, els nostres fills i filles, però açò no sempre és possible. Per molt que treballen a l’escola professors, professores i equip directiu, la realitat familiar de cada alumne no és la mateixa, la diferent situació socioeconòmica de les famílies fa molt difícil treballar per la igualtat i la inclusió. No podem esperar que els alumnes s’eduquen igual si les condicions en les què arriben són tan diferents. La suposada gratuïtat de l’educació, proclamada per la Constitució espanyola com un dret fonamental, malauradament encara està lluny de ser una realitat en barris com el nostre, i, mentre la seguim reclamant, no podem deixar abandonats els que necessiten ajuda.
Per això, des de la Coordinadora de col.lectius i associacions de Carolines vos demanem que el pròxim dissabte 8 de setembre ens porteu el material escolar que ja no useu, que ens deixeu les motxilles, estoigs, llibretes i demés material en bon estat a la paraeta que muntarem eixe dia des de les 10h fins 14h a l'Hort Comunitari de Carolines i que participeu en el taller d’elaboració de llibretes i blocs de notes de les 12h. Tot el material arreplegat el farem arribar a totes les famílies amb aquesta necessitat a través del local de l’Aula Cultural Federico Ozanam, al carrer Julio Antonio núm. 29.
Exemples de material escolar:
- retoladors, capsa 10 o 12 colors
- llapis, capsa 10 o 12 colors
- barres de cola
- ceres gruixades, capsa 10 o 12 colors
- ceres fines, capsa 10 o 12 colors
- carpetes (DIN A4)
- quaderns de quadres (DIN A4)




No hay comentarios:

Publicar un comentario